Dag van Vreewijk op 22 juni

Op zaterdag 22 juni 2019 vindt de eerste editie plaats van de Dag van Vreewijk! Op initiatief van de Tuindorp Vreewijkcoöperatie en Podium Vreewijk. De Museumwoning Tuindorp Vreewijk doet uiteraard mee aan dit nieuwe festival.

De Dag van Vreewijk duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De deuren van de Museumwoning zijn tijdens die uren ook geopend. Het thema van het festival is Engeland, omdat het idee van een tuindorp oftewel een ‘garden city’ rond 1900 is ontstaan in Engeland. Bezoekers kunnen genieten van Engelse lekkernijen, muziek, theater, een markt en andere activiteiten.

Het festival wordt muzikaal omlijst met optredens van onder meer Saint Andrew Pipers, Klassiek op Zuid, Alfredo, Tom Wigmore e.a., Feel the Heat, Angelique Smit, Theo Braams band, Roccalberti, Kijk haar nou, TukkersConnexion en Kroonenberg, Linnemann & van der Zalm.

Schrijf je zelf liedjes (muziek en tekst) of gedichten en wil je dat graag laten horen? Meld je dan aan voor de ‘Singer-songwriter / Spoken word-wedstrijd’. Ligt jouw talent meer op het culinaire vlak? Dan kun je je inschrijven voor Heel Vreewijk Bakt. Aanmeldingen, ook voor andere activiteiten, kunnen per e-mail via .

Klik HIER voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie!

Reacties zijn gesloten.